>Sparringpartner

MAARTEN ALS SPARRINGPARTNER

Wat is een sparringpartner?

Letterlijk een trainingsmaat, maar dan voor ondernemers, managers en controllers binnen het MKB. Een partner waarmee je overlegt over je ideeën, twijfels en problemen. Een partner waarmee je kan sparren zodat je sterker wordt. Sterk genoeg om goed getraind de koers te vervolgen. Ik ben zo'n partner.  

Waarom een trainingsmaat?

Omdat je behoefte hebt aan een second opinion. Niet van je collega, baas of toezichthouder, maar van een onafhankelijke deskundige. Iemand die uit eigen ervaring, als controller in verschillende bedrijfstakken en bedrijfsculturen, jouw vragen en twijfels herkent. Die vanuit de ploegleiderswagen het veld bekijkt en meer ziet dan jij als renner in het peloton. Ik luister, ik vraag en rem af of geef gas. Ik inspireer, prikkel en stimuleer.  

Wat levert het op?

Nieuwe inzichten, overzicht en openingen om in de race te blijven. Samen kraken we het probleem en vinden we oplossingen. Oplossingen die houvast geven voor jou en de organisatie. Duidelijkheid is belangrijk, voor jezelf en voor de werkvloer.

Maartwerk als sparringpartner?

Gedachten ordenen door ‘tegen iemand aan te kletsen’. Uit ervaring weet ik dat die behoefte leeft. De dagelijkse hectiek weerhoudt je van het toetsen van je lange termijn plannen: Wat zijn de financiële gevolgen? Zijn je plannen uitvoerbaar? Heb je genoeg ‘kartrekkers’ en zijn de competenties op niveau? Beschik je over voldoende tijd en geld? Bespreek dit soort vragen met een ervaren meesterknecht. Ik vraag door en adviseer. Met als resultaat antwoord op de vraag: Is jouw ‘wat & hoe’ haalbaar en betaalbaar?

Wil je vrijblijvend overleggen en energie opdoen voor de koers? Vul dan hier je gegevens in. Ik neem contact met je op en kom langs zonder verplichtingen. Als de ‘klik’ er wederzijds is maken we een trainingsplan.   

Wil je meer weten?

Invouwen