>Waarom Maartwerk

WAAROM KLANTEN MIJ BELLEN 

Gewoon goed werk

Ik ben Maartwerk. Mijn bedrijf bestaat uit 1 persoon: Maarten van den Burg, bedrijfseconoom en Register Controller. Ik heb geen secretaresse en geen ‘junior’ als hulpje. Toch loods ik al jaren MKB-bedrijven langs financiële vraagstukken. Hoe kan dat? Gewoon, door goed werk te leveren. Hoe werk ik dan?

Rekenen en luisteren 

Ik jongleer met getallen en verhoudingscijfers. Ik bestudeer uw rapportages en verslagen. Dat is de helft van het werk. De andere helft bestaat uit luisteren (!) naar de mensen, van hoog tot laag. Ik vraag door en hoor wat er speelt achter de cijfers. Dat is veel belangrijker. Zo combineer ik cijfers met meningen. Is dat alles? Ik stel gerichte vragen en luister empatisch. Ik probeer in korte tijd de 'wereld' achter de cijfers te begrijpen. En ga dan analyseren, rekenen en modelleren. Dat houdt mij geestelijk jong, fris en scherp. (Buiten kantooruren houd ik mezelf ook lichamelijk fit.) 

Geen open deuren, geen gebakken lucht

Na enkele dagen 'cijferen' en 'kauwen' kom ik met een (verbeter)plan. Wees niet bang. Geen dossier vol open deuren en gebakken lucht om je lades mee te vullen. Wel een overzicht van bevindingen, oorzaken en oplossingsrichtingen met als laatste pagina: ‘decisions to make...’. Die besluiten nemen we samen. En dan aan de slag.

Maartwerk(t) praktisch

Mijn aanpak werkt. Dat zit zo: 

  • Alles wat ik vertel wordt vergeten; 
  • Alles wat ik laat zien wordt misschien onthouden; 
  • Pas als ik mensen betrek worden oplossingen begrepen en gedragen. 

Mensen betrekken. Dat is dus mijn doel. Ik vraag naar ideeën en oplossingen. Ik leg uit waarom iets beter kan en geef praktische aanwijzingen. Lang verhaal kort: mijn verbeterplan is helder en begrijpelijk voor iedereen. Daarmee gaan we aan de slag. Met de mensen die het plan (mede) bedachten. 

Een praktische snelle aanpak. Daarvoor benaderen klanten mij.

Bel maar...

Bel 06 - 51 21 51 91. Je krijgt mij aan de lijn. Of druk gewoon op de groene knop hieronder. Ik heb namelijk ook geen sales-afdeling. 


Wilt u meer weten?

 

 

Invouwen